Marlie
Step Marlie "Marlie"

Sukupuoli: Tamma
Rotu: Lämminverinen ravihevonen
Syntymäaika: 6.5.2007 (ikä 12)

Marlie on vuonna 2007 syntynyt lämminverinen ravihevonen. Se on varsonut ennen minulle tuloaan kaksi varsaa ja sitä on treenattu raveihin ja monteen.
Nykyään se osaa kulkea liinassa jo nätisti, ratsastajan kanssa ravissa se on alkanut pikkuhiljaa rauhoittumaan ja laskemaan ajoittain päätä taivaista alaspäin. Käynnissä se osaa väistöjä jonkin verran. Sillä on myös selästä hypätty vähäsen ja irtona se on hypännyt n.110cm. Se jännittää esteitä ja pelkkiä puomeja tosi paljon, joten toistaiseksi ne on jätetty kokonaan pois. Maastossa Marlie kulkee kivasti yksin ja kavereiden kanssa.
Ratsastaessa se on todella herkkä ja reaktiivinen, sekä muuten perusluonteeltaan se on aika arka ja säikky. Käsiteltäessä se on todella kiltti ja on aina iloinen ja hyväntuulinen. Jos tämän hevosen näkee luimistavan korvia, tietää että jossain on jotain häikkää. Marliella on ratsastanut myös lapset talutuksessa ja käyntiä itsenäisestikin. Se kantaa nätisti pienemmät ratsastajat mutta vauhdikkuutensa ja reippaan luonteen vuoksi se ei lapsille sovi kuin talutukseen ja käyntiratsastukseen.
Lisää meidän ensimmäisestä yhteisestä vuodesta, sekä siitä, miten Marlie minulle päätyi, voit lukea tästä!


Kesä 2015, selässä Kaisa Tuumi


Syksy 2016


Kesä 2017, selässä Minna Suuriniemi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti