torstai 14. huhtikuuta 2016

Juoksutusta ja muuta

Tämä neiti on nyt kyllä ahkerasti vaihtanut väriä vaaleempaan. Vielä viime kesän lopussa se oli noinkin tumma kun oikeinpuoleisessa kuvassa. Vasemmanpuoleinen on otettu eilen ja ei nyt ihan noin vaalea sentään luonnossa ole, mutta allanäkyvistä kuvista kyllä huomaa eron. En tiedä mikä tähän on vaikuttanut, ehkä se on vaan tuo talvikarva vaaleampaa ja tummenee taas kun kaikki talvikarva on tippunut.

Laitettiin maanantaina ensimmäistä kertaa Marlie ponin kanssa samaan tarhaan. Eipä ne kun muutaman kerran vähän koitti potkia, juoksi muutaman kierroksen ja rupesi syömään. Marlie ei vaan millään olisi halunnut, että kaveri viedään pois ja juoksi heti aidalle väliin, jos poni lähti tulemaan yhtään lähemmäs ihmisiä.


Tiistaina kävin juoksuttamassa, se meni ihan ok. Kävellen homma sujuu hyvin. Käskystä liikkeelle ja käskystä seis. Ensimmäinen ravikin menee ok rauhassa, mutta ekan kierroksen jälkeen vauhti kiihtyy kokoajan ja joka kierroksella pysähdytään ja koitetaan, jos pääsisi takaisin portille kyttään kavereita. Kumma juttu kun aina ratsastaessa ja juoksutuksessa alkaa kaikki muu kiinnostamaan, paitsi se olennainen. Millon kutiaa selkä tai jalka, auto jos menee tiellä niin se vasta maailman ihme onkin. Sinne täytyy kytätä vielä monta minuuttia senkin jälkeen, kun on mennyt jo. Kummasti alkaa myös maasta kasvava ruoho kiinnostaa, kun pitäis töitä tehdä, muuten ei kyllä ulkona ollessaan liikukkaan sinne päin missä sitä ruohoa alkaa kasvamaan.

Taidan huomenna käydä heittämässä kunnon maastolenkin ja kokeilla sen jälkeen juoksuttaa, viimeksi ainakin näin päin kulki liinassa tosi hyvin.Siinä mielipide työnteosta