torstai 26. toukokuuta 2016

Tallipäivä videolla

Oltiin tiistaina Tarun kanssa tallilla. Hän on juuri tullut vajaan puolen vuoden reissulta Norjasta takaisin Suomeen ja pääsi pitkästä aikaa ratsastamaan Marliella. Taru on yksi harvoista kavereistani, jolle uskallan antaa Marlien ratsastettavaksi, koska homma sujuu aina hyvin niin maastossa kuin muuallakin. Turhan moni sieltä on kentänyt jo alas selästä. Kuvattiin myös vähän videota sen verran mitä pystyttiin, ja sen näkee tuosta alhaalta.

Marlie on kuulemma kehittynyt ainakin selkäännousussa, silloin se kyllä pakitti muutaman kerran pari askelta, kun Taru meni selkään, jota se ei kyllä ole kuin kerran nyt vähän tehnyt mulle, sekin johtui siitä, että se ei nähnyt Peppiä kunnolla ja koitti siirtyä sen takia näköetäisyydelle sen kanssa. Marlie näytti menevän ihan kivasti, taisi tulla muutama askel pohkeenväistöäkin jo välillä käynnissä.
Videolla näkyykin, kuinka muutama eka ravikierros on aikamoista haipakkaa, mutta sen jälkeen tahti vähän hidastuu ja hevonen meneekin ihan mukavasti hiukan rauhallisemmin eteenpäin, välillä se jopa käynnissä myötäsi hiukan niskastakin, eikä kulkenut pää pystyssä korvat kypärän lippaa hipoen.