tiistai 22. maaliskuuta 2016

Viikon kuvia

Juoksutuskuva alkuviikolta


Perjantaina oltiin liikuttajan kanssa tallilla ja laitettiin Marlie kuntoon yhdessä. He lähtivät kahdestaan maastoilemaan ja jäin itse tallille puuhailemaan ponin kanssa. Yleensä jos mennään yhdessä liikuttajan kansa tallille, hän ratsastaa, koska käy muutenkin vain muutaman kerran viikossa. Tykkään mennä itse silti mukaan puuhailemaan kaikenlaista ja kyllä sieltä tallilta aina jotain tekemistä löytyy.

Kokeiltiin myös uutta rintaremmimartingaalia ja muita juttuja, joita olen ostellut. Kirjoitan niistä varmaan myöhemmin lisää, kun kaikki ostokset on tullut. Juoksuttelin ponia hetken aikaa liinassa, mutta hanki oli aika kova, joten ei oltu kauaa. Muutenkin pikkukaveri menee aina niin reippaasti ihan itsekseen.
Perjantaina oli kyllä mukavan aurinkoinen ilma, mutta tuuli olikin ihan hirveä. Marlie totta kai hikosi paksulla talvikarvalla lenkin aikana ja oli pakko laittaa sille ulos vielä fleecevuorellinen loimi kun puhalsi niin kylmästi.

Loppuviikolla en enää ehtinyt tallille, mutta pääsin puuhailemaan Jorman kanssa äidin luona.

Jorma :D

Peku hämmästelee

Jostain kumman syystä kuvista tuli tosi huonoja, kun siirsin ne puhelimesta blogiin muokkauksen jälkeen. Alkuperäiset pysyivät kyllä ihan hyvälaatuisina. Tästä lähtien täytyykin muokata ne vasta tietokoneella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti