keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

MaastakäsittelyäNyt ollaan ehditty jonkun verran tekemään maastakäsin juoksutusta ja tänään vähän muutakin. Eilen juoksutuksessa Marlie meni ihan ok, välillä hyvin, ja välillä vähän huonommin. Viimekertaiseen riehumiseen ja seisomiseen verrattuna paljon paremmin. Olen juoksuttanut nyt pelkällä riimulla, koska hackamorella ei voi juoksuttaa. On toiminut riimullakin ihan hyvin.

Tänään laitoin muutaman "puomin" pihaan ja kokeiltiin niitä. Marlie on alkanut pelkäämään niitä hiukan, kun tiputti viime kesänä hypätessä puomin ja säikähti sitä. Mitäpä se ei pelkäisi.. Sen jälkeen sen kanssa saa tapella pitkän aikaa selästä, ennen kuin se menee edes maapuomien yli. Otin paljon nameja taskuun ja hevosen narun päähän. Alkuun se pakitteli ja pyöritteli silmiä ja koitti kiertää kaikki. Sen jälkeen se rupesi seisomaan vaan paikallaan eikä suostunut liikkumaan mihinkään. Vähän aikaa houkuttelin namujen kanssa ja pikkuhiljaa se alkoi tulemaan niistä yli. Sitten kun homma sujui jo paremmin niin nostin hiukan puomeja ja kokeiltiin uudestaan. Loppujen lopuksi ei ollut mitään ongelmaa ja homma sujui ihan kuin vanhalta tekijältä.

Neiti näytti olevan niin ylpeä, kun selvisi hengissä tästä ja sai paljon kehuja. Olihan se nyt ihan hirvee juttu :D

Onko ihan pakko


Sen jälkeen pitikin vetää tarhassa vähän rallia ja hyppyjä, joista alempana video. Pekukin kävi tänään ulkoilemassa ja sai sen jälkeen kunnon hepulit. Nyt se kuorsaa jo tyytyväisenä sohvalla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti