tiistai 16. helmikuuta 2016

Luminen ystävänpäivä ja maastoilua

Meillä oli taas Emilia mukana ratsastamassa sunnuntaina. Tällä kertaa sai mennä Mintulla. Vähän rauhallisempi kyyti, mutta joutuu menemään ilman satulaa. Tänne on taas kivasti satanut lunta ja keli kokoajan plussan tuntumassa, niin niitä tilsoja tulee. Meillä ei ole tilsakumeja ollenkaan, koska kengät ei pysy niiden kanssa niin hyvin jalassa.

Käytiin maastossa kävelemässä ja Marlie pääsi ravailemaan ja laukkailemaan vielä, kun me käännyttiin kotiin päin Mintun kanssa. Se pysähteli kokoajan koitti kääntyä kotiin tai mennä pusikkoon syömään. Alkaa varsamaha pikkuhiljaa hidastamaan matkoja :D







Tänään kävin itse liikuttamassa Marlien ja ei voisi ihminen kyllä tyytyväisempi olla. Ilma oli ihan loistava, muutama aste pakkasta ja aurinko lämmitti mukavasti. Neiti toimi niinku ihmisen mieli. Seisoi paikallansa hievahtamatta, kun menin selkään ja kiristelin vyötä ja jalkkareita säädin, ohjat roikkui vaan kaulalla. Käytiin heittämässä tunnin maastolenkki ja melkein kokoajan mentiin löysillä ohjilla. Maastoilun jälkeen juoksutin laitumella vielä avun kanssa muutamia siirtymisiä. Ei ole siinäkään vielä koskaan toiminut niin hyvin, kuin tänään.






"Ei tarvii laittaa kiinni, mää seison tässä"





Omppumehua ja ruokaa lopuksi

Tänään tuli postissa hackamore, pian päästään testaamaan sitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti